
مرجع: MDG00234
حمل رایگان با پست
حمل رایگان با پست
این اکچویتور می تواند حرکت خطی ایجاد کند و مانند جک عمل می کند و نیروی زیادی ایجاد می کند و در عین حال دارای دقت بالایی است و به همین دلیل معمولاً در آزمایشگاه ها مورد استفاده قرار می گیرد اما معمولاً فضای بیشتری نسبت به عملگر چرخشی اشغال می کند و معمولاً در کاربرد های خاص استفاده می شود.
اکچویتورهای پنوماتیک ساختاری ساده دارند ، به طور خلاصه دارای یک شافت دندانه دار است که باید به شیر در وسط و دو پیستون در دو طرف آن متصل شود که با دندانه ای به شافت متصل می شوند. در اکچویتور دو محفظه جداگانه وجود دارد ، ناحیه داخلی بین دو پیستون و ناحیه خارجی بین هر پیستون و دیواره ، و آنها کاملاً جدا شده اند.
سیال محرک با پر و خالی شدن در این دو ناحیه باعث به حرکت درآمدن پیستون میشود. پیستون نیز با استفاده از دندههایی که آن را به شفت متصل کرده، گشتاور لازم برای چرخاندن شیر را تامین میکنند. اکچویتور تک و دو عملکردی از دیگر دسته بندیهای اکچویتورها است. در نوع تک عملکردی به جای محفظه خارجی پیستون که با پر شدن سیال در آن باعث حرکت شفت میشود.
در این حالت از فنر بهره میگیریم به صورتی که با پر شدن سیال در محفظه بین پیستونها، هر دو پیستون حرکت میکنند و از هم دور میشوند و فنر را که یک سر آن به دیواره اکچویتور و یک سر آن به پیستون است را فشرده میکنند. با خالی شدن سیال از محفظه بین دو پیستون، فنر که در مرحله قبل جمع شده بود، باز شده و پیستون را به حالت قبلی برمیگرداند.
با اعمال ولتاژ 12 ولت DC به این اکچویتور خطی، جک با سرعت 14.5 میلیمتر در ثانیه در مسیری به طول 150 میلیمتر حرکت کرده و می تواند نیرویی معادل 500 نیوتن را متحمل شود. در صورتیکه پلاریته تغذیه را عوض کنیم حرکت جک نیز عوض می شود. این جک دارای دو عدد limit swich است که بعد از جمع شدن کامل جک یا باز شدن کامل آن، بطور اتوماتیک از حرکت می ایستد.
در انتهای هر سیستم کنترلی المانی به نام عملگر یا ACTUATOR وجود دارد که مهمترین بخش آن نیز به حساب می آید و فعالیت و هدف موردنظر را انجام می دهد. در واقع عملگرها نقش اساسی در کنترل حرکت و سیستم های اتوماسیون دارند و بدون آنها کنترل کردن حرکت غیر ممکن است. عملگرها قادرند اطلاعات به شکل سیگنال را به یک حرکت فیزیکی تبدیل کنند. در واقع وظیفه عملگرها تغییر مکان در ماشین آلات می باشد.
اکچویتورهای به دو دسته اصلی خطی و دورانی تقسیم می شوند.
همانگونه که از نام عملگرها خطی معلوم است این عملگرها قادرند جابجایی خطی ایجاد کند و روی یک مسیر خطی محدود به جلو و عقب حرکت کنند. این عملگرها در همه دستگاه های الکتریکی که حرکت خطی نیاز دارند استفاده میشود. جک های خطی برقی با یک سیگنال الکتریکی تحریک می شوند و در مسیر مشخص شده حرکت می کنند. عملگرهای خطی جهت ایجاد کنترل حرکت های خطی و دقیق مورد استفاده قرار می گیرند.
کاربردهای جک های خطی برقی
پتانسیومتر یکی از اجزای مهم و کاربردی در جکهای برقی است که برای اندازهگیری و کنترل دقیق موقعیت خطی جک مورد استفاده قرار میگیرد. این سنسور به سیستم کنترل اجازه میدهد تا موقعیت دقیق جک را مانیتور کرده و تنظیمات لازم را برای رسیدن به موقعیت مطلوب انجام دهد.
پتانسیومتر در جک برقی یک مقاومت متغیر است که با حرکت خطی جک، مقاومت آن تغییر میکند. این تغییر مقاومت به ولتاژ متغیر تبدیل شده و به عنوان سیگنال ورودی به سیستم کنترل ارسال میشود. سیستم کنترل بر اساس این سیگنال ورودی، موقعیت فعلی جک را تعیین کرده و دستورات لازم برای حرکت به موقعیت جدید را صادر میکند.
دقت بالا:
خطی بودن:
ولتاژ کاری:
طول عمر:
سازگاری:
کنترل دقیق موقعیت:
بازخورد موقعیت:
اتوماسیون:
اتصال مکانیکی:
اتصال الکتریکی:
مشخصات
مرجع: MDG00234
مرجع: MDG00196
مرجع: MDG00197
مرجع: MDG00225
مرجع: MDG00226
مرجع: MDG00236
مرجع: MDG00200
مرجع: MDG00268
مرجع: MDG00227
مرجع: MDG00198
مرجع: MDG00269
مرجع: MDG00267
مرجع: MDG00275
مرجع: MDG00272
مرجع: MDG00230
مرجع: MDG00015