مرجع: PTR00038
با توجه به انبارگردانی فروشگاه، همه سفارش های مورخه 8 الی 11 دی ماه با تاخیر و در روز چهارشنبه 12 دی ماه به ترتیب اولویت ارسال خواهد شد. باتشکر
حمل رایگان با پست
ولتاژ ورودی: 220 ولتAC
ولتاژ خروجی: 12 ولت AC
جریان نامی خروجی: 6 آمپر
قطر سیم خروجی: 2,5mm2
توان نامی: 72 ولت آمپر واقعی
جنس سیم لاکی : تمام مس
آماده سازی هر ترانس 2 روز کاری
(ویرایش با ماژول اعتمادسازی مشتری)
(ویرایش با ماژول اعتمادسازی مشتری)
(ویرایش با ماژول اعتمادسازی مشتری)
حمل رایگان با پست
ترانسفورماتور کاهنده ولتاژ یک قطعه اساسی در سیستمهای برقی است که برای کاهش ولتاژ استفاده میشود. این ترانسفورماتورها دارای دو بخش اصلی هستند: ورودی و خروجی. ورودی ولتاژ بالاتر را دریافت میکند وخروجی ولتاژ کمتری را تولید میکند.
ترانسفورماتورهای کاهنده ولتاژ در بسیاری از کاربردها استفاده میشوند، از جمله:
سیستمهای تغذیه الکترونیکی: در این سیستمها، ترانسفورماتورهای کاهنده ولتاژ برای تأمین ولتاژ مناسب برای انواع دستگاههای الکترونیکی مورد استفاده قرار میگیرند.
تأسیسات صنعتی: در برخی تأسیسات صنعتی که نیاز به ولتاژ پایینتر دارند، این ترانسفورماتورها برای تأمین انرژی الکتریکی به کارگاهها، دستگاههای تولیدی و سایر تجهیزات مورد استفاده قرار میگیرند.
سیستمهای روشنایی: در سیستمهای روشنایی که نیاز به ولتاژ پایینتر دارند، ترانسفورماتورهای کاهنده ولتاژ استفاده میشوند تا ولتاژ مورد نیاز برای لامپها و دیگر وسایل روشنایی فراهم شود.
ترانسفورماتورهای کاهنده ولتاژ علاوه بر کاهش ولتاژ، معمولاً از عایقهای مناسب برای جلوگیری از نشت برق استفاده میکنند و دارای سیستمهای حفاظتی برای جلوگیری از حوادث برقی میباشند.
این ترانسفورماتور برای تبدیل ولتاژ 220 ولت AC (برق شهری یا موتور برق) به ولتاژ 12 ولت AC می باشد. توان آن 72 ولت آمپر است یعنی می تواند حداکثر جریان 6 آمپر را بصورت دائم در خروجی ارائه دهد. هسته ترانسفورماتور از جنس ورقه های آهن سیلیسدار و به شکل EI است و سیم پیچ اولیه و ثانویه از سیم لاکی از جنس مس تشکل شده است. با توجه به مجزا بودن سیم پیچ اولیه و ثانویه این ترانس ایزوله است.
وزن:1584 گرم
طول : 84.3 میلیمتر
عرض بدون پایه نگهدارنده: 35.8 میلیمتر
عرض با پایه نگهدارنده: 77.4 میلیمتر
ارتفاع:70.3میلیمتر
بطور خلاصه ترانسفورماتور یک مبدل AC به AC است که انرژی الکتریکی را در یک سطح ولتاژ دریافت کرده و با استفاده از میدان مغناطیسی ایجاد شده در آن، به انرژی الکتریکی در سطح دیگری از ولتاژ تبدیل می کند. سمت اولیه ترانس به منبع تغذیه و سمت ثانویه آن به بار یا همان مصرف کننده متصل است.
اساس کار ترانسفورماتورها القای الکترومغناطیس است. به این صورت که جریان متناوبی که در سیم پیچ اولیه جاری می شود باعث ایجاد میدان مغناطیسی میگردد و این میدان مغناطیسی ولتاژی در سیم پیچ ثانویه القا میکند(قانون القای فارادی).
همه ترانسفورماتور ها بطور مشترک و در ساده ترین حالت از یک هسته و یک یا چند سیم پیچ تشکیل شده اند.هسته ترانسفورماتورها با توجه به فرکانس کاری، توان انتقالی و... از جنس های مختلف و در ابعاد وسیعی ساخته می شوند و دارای ضریب نفوذپذیری مغناطیسی بالایی هستند تا از پراکندگی شار بوجود آمده جلوگیری کند.
هسته ترانسفورماتورها نیز با توجه به مقدار توان انتقالی، فرکانس و ولتاژ مورد استفاده در انواع مختلفی از نظر جنس، شکل، ابعاد ساخته می شوند. مثلا در فرکانس برق شهر از هسته های آهنی و در فرکانس های چند ده کیلوهرتز از هسته های جنس فریت استفاده میشود. هسته ها به شکل آهن ورقه ورقه شده هستند که اغلب به شکل های EI،UI وEE کنار هم قرار میگیرند تا بیشترین قابلیت نفوذپذیری مغناطیسی و کمترین تلفات فوکو داشته باشند.
کابرد ترانسفورماتور الکترونیک
مشخصات
مرجع: PTR00038
مرجع: PTR00110
مرجع: PTR00030
مرجع: PTR00011
مرجع: PTR00073
مرجع: PTR00062
مرجع: PTR00055
مرجع: PTR00101
مرجع: PTR00063
مرجع: PTR00075
مرجع: PTR00037
مرجع: PTR00095
مرجع: PTR00113
مرجع: PTR00089
مرجع: PTR00028
مرجع: PTR00034
مرجع: CMD00018
مرجع: CMD00045