استپر موتور 23KM-J247-G1V

  • کد MST00034
  • استپر موتور NEMA23
  • 2فاز
  • 2.2 ولت
  • 2.3 آمپر
  • دو سرشفت
  • ساخت تایلند MINEBEA
  • کارکرده (با ضمانت تست )
موجود
3,300,000 ریال

مشخصات الکتریکی

نوع موتور : دو سرشفت
ولتاژ نامی (ولت) : 2.2
جریان بی باری : 2.3
چرخه کاری : S1(کارکرد دائم)
انکودر- تاکو :
نحوه نصب الکتریکی : سوکت استاندارد

مشخصات مکانیکی

گشتاور نامی : 6KG.CM
وزن (گرم) : 350
قطر بدنه (میلیمتر) : 57
طول بدنه موتور (میلیمتر) : 41
قطر شفت (میلیمتر) : 6.4
طول شفت (میلیمتر) : 28
نحوه نصب مکانیکی : دارای فلنج با دو سوراخ 4 در جلو
پولی یا چرخ زنجیر: :
نیاز به سرویس و نگهداری :

سایر مشخصات محصول

کشور سازنده : تایلند
نوع کالا : استپ موتور
وضعیت قطعه : کارکرده

استپر موتور چیست ؟

استپر موتور (Stepper Motor) یا استپ موتور (Step Motor) یا موتور پله ای یک موتور براشلس (Brushless) الکتریکی DC است که یک دور کامل (۳۶۰ درجه) را به تعدادی پله یا استپ مساوی تقسیم می نماید. کنترل موقعیت موتور پله ای برای رفتن به یک پله خاص یا ماندن در آن پله بدون استفاده از سیستم فیدبک می باشد و این نشانه دقت بالای این موتور ها است. این موتور ها در هر پله یا استپ به میزان خاصی بر حسب درجه دوران می کنند، به عنوان مثال محور استپ موتور ۱٫۵ درجه در هر استپ ۱٫۵ درجه دوران می کنند.

موتور های DC جاروبک دار معمولا مادامی که به ترمینال های آنها ولتاژ اعمال شود به حرکت پیوسته ادامه می دهند. اما بر خلاف دسته یاد شده، استپ موتور ها فاقد جاروبک یا براش هستند و مشخصه اصلی آنها که آنها را از سایر انواع موتورها متمایز می کند اینست که با اعمال پالس به ترمینال های آن (عموما پالس های موج مربعی) موقعیت شفت یا محور موتور به میزان مشخص و از پیش تعیین شده ای (در هنگام تولید موتور) دوران می کند. هر پالس به میزان مشخصی زاویه محور را تغییر می دهد. در استپر موتور ها در اطراف هسته مرکزی چندین الکترومگنت (آهنربای های الکتریکی) دندانه دار قرار دارند و در مرکز نیز یک سیلندر آهنی دندانه دار (به شکل چرخ دنده) وجود دارد. این الکترو مگنت ها بوسیله ی یک کنترلر خارجی (به عنوان مثال میکرو کنترلر) فعال و غیر فعال می شوند. با برانگیخته شدن اولین الکترومگنت، سیلندر مرکزی دندانه دار شروع به چرخش می کند تا دندانه های روی سیلندر دقیقا مقابل دندانه های اولین الکترو مگنت قرار بگیرند. (به خاطر داشته باشید در این حالت دندانه های سیلندر مرکزی فقط با دندانه های اولین الکترومگنت مطابقت می نماید و  با دندانه های سایر الکترومگنت ها انطباق ندارد.) با فعال شدن الکترومگنت بعدی و غیر فعال شدن اولین الکترومگنت، دندانه های روی روتور (ROTOR) با دندانه های الکترومگنت بعدی منطبق می شود به هر یک از این چرخش ها یک پله یا یک استپ می گویند و بدین شکل یک استپ به جلو یا عقب حرکت می کند. با ادامه این فرآیند موتور به چرخش ادامه می دهد. استپ موتور ها می توانند به این شکل زوایای دقیقی را بپیمایند.

کاربرد استپر موتورها

هرچند کاربرد استپر موتورها امروزه بسیار گسترده است اما استپ موتورها را می توان در وسایلی مانند CNC ها، پرینترهای سه بعدی (3D PRINTS)، پرینتر های جوهر افشان، اسکنر ها، پلاتر ها، فلاپی درایو ها، دی وی دی درایو ها  DVD Drive)، لنز بعضی از دوربین های دیجیتال یافت که البته این موارد گوشه ای از کاربرد استپ موتور هاست. به طور کلی برای سیستم هایی که نیاز است موقعیت دقیق (افقی، عمودی) یا زاویه دقیق را تعیین کنیم می توانیم از استپ موتور ها استفاده نماییم.

استپ موتور ها در ساخت ماشین های عددی مانند CNC در صنعت استفاده های فراوانی دارند. همچنین استپ موتور ها در صنایع رباتیک نیز کاربرد وسیعی برای ساخت  بازوها و سایر اجزای دقیق ربات را به خود اختصاص داده اند.

استپر موتور در صنایع خودروسازی نیز کاربرد دارد و یکی از موارد کاربرد استپ موتور در خودروها کنترل میزان دور موتور (گاز)، افزایش دور موتور هنگام استفاده از کولر، جلوگیری از کاهش ناگهانی دور موتور و در کل ایجاد تعادل و کنترل دور موتور می باشد.

انواع استپ موتورها

چهار نوع اصلی از استپ موتورها وجود دارد:

  • استپ موتورهای با مغناطیس دائم
  • استپ موتورهای سنکرون هیبرید
  • استپ موترهای با مقاومت مغناطیسی متغیر
  • استپ موتورهای لاوت LAVET TYPE

روتور موتورهای مغناطیس دائم(PM) از مغناطیسهای دائم تشکیل گردیده است و با جاذبه و دافعه بین مغناطیس روتور و مغناطیس استاتور عمل می‌نماید. موتورهای با مقاومت مغناطیسی متغیر از یک صفحه آهنی به عنوان روتور استفاده گردیده و بر این اساس عمل می‌نماید که حداقل مقدار مقاومت مغناطیسی، زمانیکه روتور در حال جذب به سمت قطبهای استاتور است، زمانی رخ می‌دهد که حداقل فاصله وجود دارد. گروه سوم را به این دلیل هیبرید می‌نامند که در ساختار آنها از دو تکنیک مغناطیس دائم و مقاومت مغناطیسی متغیر با هم، جهت رسیدن به حداکثر توان در کوچکترین فضا استفاده شده است.

  • سلام این استیپ موتور برای پرینتر سه بعدی جواب میده و اینکه کدام درایور مناسبه براش ممنون

    پاسخ مدیر

    سلام بله برای پرینتر های سه بعدی کوچک مناسب است .


    درایور صنعتی TB6600


    درایور بردی

  • با سلام اکثر استپر موتورها ولتاژ کاری کمتر از ۶ولت دارند اما روی شیلدcnc ولتاژ ورودی رو ۱۲ الی ۳۶ زده لطفا راه حل رو توضیح بدید

    پاسخ مدیر

    سلام


    درایور این تبدیل را انجام می دهد. می بایست شما متناسب با مقدار ورودی ولتاژ درایور منبع مناسب تهیه بفرمایید و جریان را مطابق با حداکثر جریان استپر تعیین نمایید.