منبع تغذیه سوئیچینگ 12 ولت 10 آمپر صنعتی

کد محصول:PSW00062

  • ولتاژ ورودی: 100-240 ولت AC
  • ولتاژ خروجی: 12 ولت DC
  • حداکثر جریان خروجی: 10 آمپر
  • توان: 120 وات
  • ...
نا موجود
3,932,121 ریال

مشخصات الکتریکی

چرخه کاری : S1(کارکرد دائم)
ولتاژ ورودی (INPUT) : 100V∼240V
جریان خروجی منبع (آمپر) : 10
چراغ نشانگر :
ولتاژ خروجی (V) : 12
جریان نامی خروجی(A) : 10
توان نامی (w) : 120
نوع خروجی : DC (مستقیم)

مشخصات مکانیکی

وزن (گرم) : 380
طول محصول(میلیمتر) : 200
عرض محصول (میلیمتر) : 103
ارتفاع محصول (میلیمتر) : 40 میلیمتر
نیاز به سرویس و نگهداری :
جنس بدنه : آلومینیوم_استیل

سایر مشخصات محصول

کشور سازنده : چین
نوع کالا : آداپتور سوئیچینگ
وضعیت قطعه : نو
نوع قاب آداپتور : صنعتی

سایر مشخصات منبع تغذیه سوئیچینگ 12 ولت 10 آمپر صنعتی

منبع تغذیه سوئیچینگ (یا پاور سوئیچینگ، آداپتور سوئیچینگ) مدل iPOWER ساخت کشور چین می باشد. این منبع تغذیه با وزنی سبک حدود 0.430 کیلوگرم و با ابعاد 200*100*42 میلیمتر گزینه مناسبی برای تامین انرژی الکتریکی انواع مصرف کننده های 12 ولتی از جمله تغذیه دوربین های مدار بسته، انواع ال ای دی های روشنایی، تابلوهای روان(تبلیغاتی)، سیستم های امنیتی و... می باشد.

منبع تغذیه سوئیچینگ 12 ولت 10 آمپر بخاطر وزن سبک و قدرتی که دارد برای دوربین های مدار بسته کاربرد زیادی دارد و جهت استفاده 8 تا 10 دوربین یا مصرف کننده که متوسط مصرف آنها آمپر0.7 می باشد، ایده آل است .

قرار دادن یک منبع تغذیه مرکزی 12 ولت 10 آمپر برای دوربین مدار بسته مقرون به صرفه تر از استفاده از چند منبع تغذیه با جریان 2 آمپر است و استفاده از این منبع تغذیه باکیفیت برای دوربین های مدار بسته نقش مهمی در طول عمر و کیفیت تصاویر آن دارد.

این پاور سوئیچینگ قادر است در ورودی خود ولتاژ متناوب برق شهر از 100 تا 240 ولت را دریافت کند و در خروجی بدون نیاز به هیچگونه یکسوسازی، ولتاژ مستقیم و پایدار 12 ولت به مصرف کننده تحویل دهد. پشت دستگاه و در کنار ترمینالها پتانسیومتری قرار دارد که توسط آن می توان ولتاژ خروجی را بطور دقیق تنظیم کرد.

بدنه این دستگاه فلزی مشبک ( سوراخدار، لانه زنبوری) می باشد تا گرمای تولید شده را کاهش داده و مانع آسیب رسیدن به دستگاه شود.

این آداپتور صنعتی دارای 7 ترمینال از نوع پیچی می باشد که دارای 2 لاین خروجی می باشد، همچنین چراغ LED جهت نمایش کارکرد صحیح منبع تغذیه، پشت دستگاه و در کنار ترمینال قرار گرفته است.

حداکثر جریان خروجی این منبع 10 آمپر و توان نامی خروجی آن 120 وات می باشد.

ترمینالهای پاور سوئیچینگ


منبع تغذیه سوئیچینگ

منابع تغذیه تجهیزات مهمی هستند که از آنها برای تامین انرژی الکتریکی و توان دستگاهای مختلف استفاده می شوند.

در گذشته نه چندان دور برای تولید یک ولتاژ DC دلخواه از ترانسفورماتورها استفاده می شد و این ترانس ها برای کاهش تلفات هسته و به صرفه بودن باید در فرکانس های پایین 50-60 هرتز کار میکردند که باعث حجم زیاد هسته و افزایش وزن آن میشد و این منابع دارای بازدهی و کارایی پایین بودند این منابع بتدریج جای خود را به منابع تغذیه سوئیچینگ دادند. در منابع تغذیه سوئیچینگ با سوئیچ کردن یک عنصر ذخیره کننده انرژی مانند سلف یا خازن، ولتاژ یا جریان خروجی تنظیم می شود و هر کجا که با فرکانس بالا کار میکنند از این منابع تغذیه استفاده میشود در حالیکه از منابع تغذیه خطی در فرکانس های پایین کارایی دارند.

مقایسه منبع تغذیه خطی و سوئیچینگ

در منابع تغذیه سوئیچینگ بدلیل استفاده  از عناصر سوئیچینگ ایده آل مانند ترانزیستور که خارج از ناحیه فعال کار میکند (در واقع ترانزیستور در ناحیه اشباع و قطع کار می کند) در حالت وصل مقاومتی دارند و در حالت قطع نیز جریانی از آن عبور نمی کند. بنابریان می تواند بازده 80 تا 90درصدی داشته باشد بعبارت دیگر همه توان ورودی را بدون تلفات به بار منتقل کند. اما در منابع خطی ولتاژ خروجی از طریق تلف کردن توان اضافی به صورت گرما تنظیم می شود که باعث افت 30 تا 40 درصدی بازده میشود.

وزن سبک و توان بیشتر و بازده و کارایی بالا در سوئیچینگها علت دیگر استفاده بیشتر از این منابع شده.

در منابع تغذیه خطی اگر از ترانسفورمر استفاده شود در خروجی می توان به هر ولتاژ دلخواهی رسید ولی بدون وجود ترانسفورمر ولتاژ خروجی از ولتاژ ورودی بیشتر نخواهد شد اما در منابع تغذیه سوئیچینگ محدودیتی در ولتاژ خروجی نداریم.

منابع تغذیه خطی در فرکانس های پایین کار میکنند و در فرکانس های بالا کارایی ضعیفی دارند اما منابع تغذیه سوئیچینگ در فرکانس های کاری بالا کارایی بالایی دارند.

انواع منبع تغذیه سوئیچینگ

دیواری (آداپتور دیواری)

این آداپتور سوئیچینگ ها معمولا برای توان های پایین (حداکثر تا 20 وات) مورد استفاده قرار میگیرند و مستقیما به پریز متصل می شوند. از این آداپتورها به عنوان شارژر ادوات الکتریکی نیز استفاده می شود.

آداپتور سوئیچینگ دیواری

رومیزی - بین راهی (آداپتور رومیزی)

حداکثر توان این آداپتور سوئیچینگها 100 وات می باشد و در بین آداپتور سوئیچینگ ها بیشترین استفاده را دارند. این آداپتور ها دارای یک کانکتور خروجی و یک کابل برق ورودی هستند.

آداپتور رو میزی سوئیچینگ

صنعتی -بدنه فلزی(آداپتور سوئیچینگ صنعتی)

این منابع تغذیه دارای بدنه فلزی می باشند و در جریانهای بالای 20 آمپر از فن برای خنک کردن آن استفاده می شود و در جریانهای کمتر از 20 آمپر بدنه را بصورت سورخدار(مشبک-لانه زنبوری) می سازند تا باعث خنک شدن آن شود.

پاور سوئیچینگ صنعتی

ملاحظات طراحی و بهره برداری از منابع تغذیه سوئیچینگ

  • در نصب ولتاژ ورودی و خروجی دقت کنید در صورتی که جابجا وصل شود منبع خواهد سوخت.
  • در زمان طراحی جریان منبع را بصورت حداکثر در نظر نگیرید و با توجه به کاربرد جریان منبع را 1.5 الی 2 برابر جریان مصرفی تهیه کنید تا بتوانید از حداکثر طول عمر پاور استفاده کنید.
  • حتما یک فیوز با 1.5 برابر حداکثر جریان راه اندازی منبع در ورودی قرار دهید. ممکن است به علت اتصال کوتاه منبع خطرساز شود.
  • از قرار دادن آن درمکان هایی با رطوبت بالا اکیدا خوداری کنید (استخر،فضای باز )
  • هرگز منبع را بطور کامل نپوشانید و فضایی برای جریان هوا داخل آن در نظر بگیرید.
  • اگر برای الکتروموتور های DC استفاده می کنید جریان راه اندازی موتور را محاسبه کنید تا در زمان شروع کار منبع به حالت اتصال کوتاه نرود.
  • برای سیم ها حتما از سرسیم و کابلشو استفاده کنید.
  • اتصال ارت را حتما وصل نمایید تا دچار برق گرفتگی نشوید.

  • با سلام
    آیا این محصول برای الکترو موتور DC بلبریگی 750 که دارین مناسبه؟ 12 ولت

    پاسخ مدیر

    سلام ، بله برای همه محصولات که ولتاژ 12 ولت دارند مناسب است. حداکثر جریان منبع 10 آمپر است.

  • با توجه به کاربرد، باید کلیدی فشاری جهت استفاده از موتور دی سی ۱۲ ولت با آمپر استارت بالا تعبیه شود، آیا این قطع و وصل مکرر جریان به سوییچینگ آسیب میرساند؟ و از بین تغذیه سوییچینگ و ترانس کاهنده ۱۲ ولت به همراه پل دیود کدامیک بهتر است؟ درصورت استفاده از ترانس ولتاژ و آمپراژ آن (نوع ۱۲ ولت ۱۰ آمپر) بعد از چند ساعت استفاده نیز ثابت خواهد ماند؟

    پاسخ مدیر

    سلام


    بله با توجه به طراحی منابع تغذیه سوئیچینگ بیشتر مناسب بار های ثابت و با تغییرات ملایم می باشد. در طولانی مدت در صورت قطع وصل پی در پی عمر کمتری خواهند داشت. بنابراین ترانس گذینه سنجیده تری است. جریان و ولتاژ در ترانس ها ثابت است. و در دو حالت بدون بار و بارکامل به دلایل تلفات هسته و سیم پیچ افت ولتاژ ایجاد خواهد شد که این میزان بسته به طراحی ترانسفرماتور بین 10 درصد الی 15 درصد خواهد بود.(هر چقدر این افت کمتر باشد بیانگر کیفیت ترانسفورماتور است.)

  • سلام من یه موتور 12 ولت-24 ولت اسپیندل دارم که یک سه نظام روی آن نصب کردم میخوام بدونم این پاور رو بگیرم میتونم راه اندازی کنم البته زیاد کار نمی کنم در حد یه سوراخکاری ساده لطفا جواب بدین ممنون میشم.

    پاسخ مدیر

    سلام


    بله، اکی می باشد. ولی برای جریان راه اندازی بهتر است از ترانسفورماتور استفاده نمایید.


    سفارش ساخت ترانسفورماتور